Gauss ölçümü hizmeti veren Mıknatıs AVM tüm Türkiye için manyetik kalibrasyon yapmaktadır. Firmamız sadece gıda güvenliği alanında değil, tüm neodyum mıknatıs kullanıcıları için profesyonel gauss ölçümü yapmaktadır. Firmanıza gelerek manyetik ölçüm sonrasında sizlere bir rapor sunuyoruz. Bu manyetik kalibrasyon ölçümü sadece bir kontrol değil hangi bölgelere hangi tür mıknatıslar gerektiğinin de bir ziyareti olmaktadır. Mıknatıslarınızı yerinde ziyaret ediyoruz ve güç kayıplarını ortaya koyuyoruzç


Manyetik alan ölçüm hizmeti basite alınmamalı ve düzenli olarak mıknatısların kontrolü yapılmalıdır. Bu konuda ise raporlu hizmet veren yetkin firmalardan destek alınmalıdır. Firmamız mıknatıs gauss ölçümü konusunda sizlere destek vermektedir. İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir ve kurumsal manyetik alan ölçüm hizmeti için destek alabilirsiniz.


Firmamız İstanbul’da yer almakta ancak tüm illere yani  Türkiye’nin her alanına gauss ölçüm hizmeti vermektedir. Mıknatıslarınızın yeterli güce sahip olup olmadığı tarafımızdan raporlanır.


TÜBITAK UME ve TURKAK Onaylı Sertifikalı Gauss Ölçümü

Dijital Gaussmetre cihazlarımız TÜBİTAK UME ve TURKAK tarafından düzenli olarak kalibre edilmektedir. Gıda, ilaç, cam, seramik ve hijyenik ürünler üreten işletmelerin sahip olduğu mıknatıslar firmamız tarafından kalibre edilir.  Bu konuda yetkin olarak sizlere gerekli raporu sunuyoruz. TÜBİTAK onaylı Gaussmetre cihazlarımızla yerinize gelerek peroyodik aralıklarla ölçüm hizmeti veriyoruz. Periyodik olarak yapılan kontroller ürün sağlığınız için gereklidir. Hem ürün hem makinelerin sağlığı için mıknatıs kalibrasyonu yaptırmalısınız.


BRC, HACCP Raporlu Gauss Ölçüm ve Manyetik Kalibrasyon

Mıknatıs ölçüm ve manyetik kalibrasyon alanında yetkin firma olarak Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz. Gıda denetlemelerinde ihtiyacınız olan BRC, HACCP raporlamalarını size sunuyoruz.